Houten barkrukken, dit zitten!

In je inrichting is het leuk om te spelen met verschillende vormen, maar ook met verschillende hoogtes. Het kan net dat extra ruimtelijke effect geven waar je naar op zoek bent. Een hoge eettafel of een barretje is een spannend element. Daar horen dan natuurlijk ook spannende barkrukken bij.

De hoogte in
Of je nu een bar in je woonkamer of keuken hebt, een hoge eettafel of een statafel bij een feestje, je zult voor aangepast zitmateriaal moeten zorgen. Staand eten is uiteraard geen gezonde optie. Gewone stoelen zijn te laag voor het hoge werk, dus je moet in ieder geval de hoogte in. Barkrukken geven meteen een bijzondere sfeer, de sfeer van gemoedelijkheid en gezelligheid. Echte barkrukken zijn dus een goede keuze.

Verschillende materialen
Op je speurtocht naar de juiste barkruk kom je allerlei materialen tegen. Barkrukken of verhoogde stoelen zijn in allerlei modellen gemaakt in kunststof, metaal of hout. Daarbij heb je ook nog eens de keuze uit verschillende kleuren. Voor het echte rustieke effect kom je toch al snel op houten barkrukken uit. Het is dan ook niet vreemd dat je ze steeds vaker ziet. Je kunt ze zelf ook heel makkelijk eigen maken, door je eigen kleur te kiezen en zelf te bewerken.DIY-barkrukken_foodblog_eten-volgens-mij

Vormen
Je hebt de keuze uit moderne, strakke vormen, of de rustieke rondere vormen. Of je nu voor rond of hoekig gaat, je ziet de gekozen vorm niet alleen terug in het zitvlak, maar ook in de constructie die daar weer onder zit. Dat maakt het ontwerp uitgebalanceerd en het geeft je de mogelijkheid die vorm te kiezen die het best bij je bar of hoge tafel past en natuurlijk bij de rest van je inrichting. Je zit wordt niet alleen wat hoger, maar het wordt ook gerieflijker en leuker.

Tags:

Geef een reactie