De kapstok van teak

Krachtige uitstraling

Omdat teakhout tegenwoordig zo’n trend is, gaan ontwerpers er veel uitgebreider mee aan de slag. Ook duiken de oude teakhouten accessoires weer op via de tweedehands verkopers. Teak heeft die krachtige uitstraling, die iedereen toch gewoon in zijn huis wil hebben?

Vooral in de hal, met gebruik van teak voor de kapstok, heb je meteen een goede binnenkomer voor je visite. Bij vertrek neemt je bezoek gegarandeerd de gedachte aan deze unieke houtsoort met zich mee. Je kunt kiezen voor een geschilderde kapstok maar origineel is vanzelfsprekend mooier.

Gezelligheid kent geen tijd

Het duurzame karakter van teak moge duidelijk zijn, het gaat echt vele jaren mee. Vooral zolang de houtsoort altijd goed is onderhouden. Maar heeft het hout altijd droog gestaan en is het niet teveel beschadigd, dan valt er beslist weer iets van te maken. En een kapstok…mag al “slechts” een plank met ophanghaken zijn!

Gezellig staat teak beslist. Naar welke kleur het ook is bewerkt en in welke vorm je de kapstok ook kiest. Door de aldoor zichtbare nerf krijg je het gevoel van thuiskomen en gezellig samenzijn met de familie. Onder de kapstok komt natuurlijk een teaken dekenkist en tegenover de kapstok een spiegel met teaken lijst.

 

Tags:

Geef een reactie